Coachgesprek – Kickstart voor jouw liefdesleven

Jij valt (ook) op vrouwen en je wil graag meer uit je liefdesleven halen. Een leuke vriendin die enorm veel van je houdt, simpelweg om wie je bent. Of gewoon meer leuke dates. Je weet dat afwachten tot zij initiatief neemt niet werkt, en dat je dus zelf in actie moet komen. Maar dat vind je nog knap lastig. Want:   

  • Je durft haar niet aan te spreken, met haar te flirten of haar op date te vragen  
  • Je weet niet of ze op vrouwen valt  
  • Jouw datingapp/whatsapp gesprekken zijn vaak saai of lopen op niets uit  

 Hoe zou het zijn als jij meer initiatief durft te nemen bij vrouwen die jij leuk vindt? En je daardoor een stapje dichterbij het liefdesleven van je dromen bent?   

Zelf dacht ik in het begin heel lang dat als je in de liefde maar gewoon jezelf was, je de prinses op het witte paard vanzelf wel zou ontmoeten. Helaas, was het maar zo makkelijk. Afwachten werkt niet in de vrouwenliefde, en dat realiseer jij jezelf inmiddels eigenlijk ook wel. Gelukkig is de liefde iets waarin je je kunt ontwikkelen. Flirten, daten en versieren zijn simpelweg vaardigheden die iedereen kan leren. Dus jij ook. Ervaring leert dat ik jou in 1 coachgesprek al aardig op weg kan helpen met waar je specifiek tegenaan loopt.  

RECENSIES

Nog even voorstellen

Hoi, ik ben Eline! Ik ben 34 en kwam uit de kast toen ik 26 was. In het begin snapte ik he-le-maal niks van vrouwen versieren.  

Ik stelde me op als hetero: ik wachtte af tot al die leuke vrouwen mij gingen benaderen. Al snel kwam ik erachter dat afwachten niet werkt en dat ik zelf in actie moest komen. Ik had alleen geen idee hoe dat moest omdat ik dat als ex-hetero niet gewend was. Ik klungelde wat aan tot ik er genoeg van had. Ik besloot: Ik ga gewoon goed worden in het versieren van vrouwen.  

Ik verslond boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en flirten en bracht deze jarenlang zo’n beetje elk weekend in de praktijk. In de kroeg, op dates en eigenlijk gewoon overal. Ik noteerde mijn interacties met vrouwen in een flirtdagboek, waar ik ook mijn lessons learned op schreef. 

Uiteindelijk schreef ik het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” dat in 2022 is uitgegeven en volgde ik een opleiding tot datingcoach. Ik wil voorkomen dat je net zoals ik door schade en schande wijs hoeft te worden in de vrouwenliefde en help jou om in sneltreinvaart je ideale liefdesleven te bereiken.  

Praktisch:  

Het coachgesprek vindt plaats via videocall. Voorafgaand aan het gesprek vul je een korte vragenlijst in, zodat we tijdens het gesprek zo snel mogelijk tot de kern kunnen komen. Een gesprek duurt 45 minuten, de investering is € 45,-   

Dit levert een coachgesprek je op:  

  • Praktische tips en tricks voor jouw specifieke situatie, waarmee je direct aan de slag kunt 
  • Inzicht in eventuele belemmerende gedachten en denkpatronen die je hebt  
  • Meer zelfvertrouwen in de vrouwenliefde en zin om ook echt in actie te komen  

Dus, wat ga je doen? Blijf je afwachten in de liefde tot je een ons weegt of laat je mij jou op weg helpen om zelf kansen te creëren in de liefde?