Coachtraject – Een doorbraak voor jouw liefdesleven

Jij loopt tegen één of meer obstakels aan in je liefdesleven. Bijvoorbeeld:
En daardoor ben jij waarschijnlijk nog niet waar je wil zijn in liefdesleven. Bij die fijne partner, waarmee je leuke avonturen kunt beleven maar ook lekker op de bank kunt hangen. Of misschien wil je gewoon meer leuke dates of avontuurtjes met vrouwen. Of misschien simpelweg relaxed en vol zelfvertrouwen je eerste stapjes maken in de vrouwenliefde.

Vroeger dacht ik dat je in de liefde gewoon kon afwachten tot je vanzelf de ware zou tegenkomen. Een vrouw die uit zichzelf ziet hoe leuk en fantastisch je bent en volledig voor je gaat. Of die jou op zijn minst een keer op date vraagt. Maar helaas, zo simpel is het niet. Afwachten in de vrouwenliefde heeft bar weinig zin. De meeste vrouwen zijn namelijk “afwachters”. En wat denk je dat er gebeurt als beide partijen wachten tot de ander initiatief neemt? Precies! Niks, noppes, nada. Maar dat had jij waarschijnlijk ook al gemerkt in de praktijk.

Als jij een fijn liefdesleven wil, zul je dus zelf initiatief moeten nemen. En dat is misschien wel even spannend voor je, zeker als je het niet gewend bent. Maar gelukkig zijn flirten, daten en versieren simpelweg vaardigheden die iedereen kan leren. Dus jij ook. Een fijn liefdesleven ligt binnen handbereik. Tenminste, als je bereid bent om in actie te komen. En daarbij help ik je graag op weg, omdat ik jou de worstelingen in de vrouwenliefde die ik zelf jarenlang ondervond, wil besparen.

In een coachingstraject onderzoeken we samen welke obstakels (bewust en onbewust) jou in de weg zitten en zorgen we ervoor dat je meer grip krijgt op je liefdesleven. We bekijken welke belemmerende gedachten en acties je tot nu toe hebben tegengehouden en hoe je op een leuke en positieve wijze in actie kunt komen om jouw het liefdesleven te krijgen waar je naar verlangt.

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hoi, ik ben Eline!  Ik ben 34 en kwam uit de kast toen ik 26 was. In het begin snapte ik he-le-maal niks van vrouwen versieren. Ik stelde me op als hetero: ik wachtte af tot al die leuke vrouwen mij gingen benaderen. Al snel kwam ik erachter dat afwachten niet werkt en dat ik zelf in actie moest komen. Ik had alleen geen idee hoe dat moest omdat ik dat als ex-hetero niet gewend was. Ik klungelde wat aan tot ik er genoeg van had. Ik besloot: Ik ga gewoon goed worden in het versieren van vrouwen.  

Ik verslond boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en flirten en bracht deze jarenlang zo’n beetje elk weekend in de praktijk. In de kroeg, op dates en eigenlijk gewoon overal. Ik noteerde mijn interacties met vrouwen in een flirtdagboek, waar ik ook mijn lessons learned op schreef.  

Uiteindelijk schreef ik het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” dat in 2022 is uitgegeven en volgde ik een opleiding tot datingcoach. Ik wil voorkomen dat je net zoals ik door schade en schande wijs hoeft te worden in de vrouwenliefde en help jou om in sneltreinvaart je ideale liefdesleven te bereiken.  

"de liefde is te mooi om aan het toeval over te laten"

PRAKTISCH

Het coachingstraject bestaat uit:

De gesprekken vinden plaats via videocall. Wil je liever live gesprekken, neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden. Voorafgaand aan het traject vul je een korte vragenlijst in, zodat we tijdens de gesprekken zo snel mogelijk tot de kern kunnen komen. De totale investering voor het traject is €249,- 

Meekijken met jouw berichtjes

Als je wil kan ik ook meekijken in je appjes of je datingappgesprekken om je advies te geven over wat je nu het beste kan sturen. Of over hoe je het de volgende keer misschien beter kunt aanpakken. 😉

Je kunt via videocall je scherm delen als je whatsapp of de datingapp op je laptop hebt (dit kun je vrij makkelijk installeren) of je stuurt me van te voren even wat screenshots via de app (uiteraard wel geanonimiseerd in verband met privacy). 

Matchcall  

Voorafgaand aan jouw traject hebben we een korte kennismakingscall van 20 minuten. Daarin kun je je situatie uitleggen en kijken we samen of en hoe ik je kan helpen. En uiteraard ook of wij een beetje een match zijn ; )  

Garantie  

Ik ben ervan overtuigd dat ik jou kan helpen aan een fijn liefdesleven. Zo erg zelfs, dat je je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven, een simpel “Ik ben niet tevreden” is genoeg. Geef dit aan na de eerste sessie van het coachingstraject en je krijgt je geld terug.

Dit levert een coachtraject je op:

Dus.. Blijf je vastzitten in jouw liefdespatronen, waarmee je de resultaten kreeg die je altijd kreeg in je liefdesleven? Of kom je in actie om je patronen te doorbreken en het liefdesleven van je dromen te creëren?