Vrouwen versieren voor vrouwen logo

Coachtraject – Een doorbraak voor jouw liefdesleven

Jij loopt tegen één of meer obstakels aan in je liefdesleven. Bijvoorbeeld:
En daardoor ben jij waarschijnlijk nog niet waar je wil zijn in liefdesleven. Bij die fijne partner, waarmee je leuke avonturen kunt beleven maar ook lekker op de bank kunt hangen. Of misschien wil je gewoon meer leuke dates of avontuurtjes met vrouwen. Of misschien simpelweg relaxed en vol zelfvertrouwen je eerste stapjes maken in de vrouwenliefde.

Vroeger dacht ik dat je in de liefde gewoon kon afwachten tot je vanzelf de ware zou tegenkomen. Een vrouw die uit zichzelf ziet hoe leuk en fantastisch je bent en volledig voor je gaat. Of die jou op zijn minst een keer op date vraagt. Maar helaas, zo simpel is het niet. Afwachten in de vrouwenliefde heeft bar weinig zin. De meeste vrouwen zijn namelijk “afwachters”. En wat denk je dat er gebeurt als beide partijen wachten tot de ander initiatief neemt? Precies! Niks, noppes, nada. Maar dat had jij waarschijnlijk ook al gemerkt in de praktijk.

Als jij een fijn liefdesleven wil, zul je dus zelf initiatief moeten nemen. En dat is misschien wel even spannend voor je, zeker als je het niet gewend bent. Maar gelukkig zijn flirten, daten en versieren simpelweg vaardigheden die iedereen kan leren. Dus jij ook. Een fijn liefdesleven ligt binnen handbereik. Tenminste, als je bereid bent om in actie te komen. En daarbij help ik je graag op weg, omdat ik jou de worstelingen in de vrouwenliefde die ik zelf jarenlang ondervond, wil besparen.

In een coachingstraject onderzoeken we samen welke obstakels (bewust en onbewust) jou in de weg zitten en zorgen we ervoor dat je meer grip krijgt op je liefdesleven. We bekijken welke belemmerende gedachten en acties je tot nu toe hebben tegengehouden en hoe je op een leuke en positieve wijze in actie kunt komen om jouw het liefdesleven te krijgen waar je naar verlangt.

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hoi, ik ben Eline!  Ik ben 34 en kwam uit de kast toen ik 26 was. In het begin snapte ik he-le-maal niks van vrouwen versieren. Ik stelde me op als hetero: ik wachtte af tot al die leuke vrouwen mij gingen benaderen. Al snel kwam ik erachter dat afwachten niet werkt en dat ik zelf in actie moest komen. Ik had alleen geen idee hoe dat moest omdat ik dat als ex-hetero niet gewend was. Ik klungelde wat aan tot ik er genoeg van had. Ik besloot: Ik ga gewoon goed worden in het versieren van vrouwen.  

Ik verslond boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en flirten en bracht deze jarenlang zo’n beetje elk weekend in de praktijk. In de kroeg, op dates en eigenlijk gewoon overal. Ik noteerde mijn interacties met vrouwen in een flirtdagboek, waar ik ook mijn lessons learned op schreef.  

Uiteindelijk schreef ik het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” dat in 2022 is uitgegeven en volgde ik een opleiding tot datingcoach. Ik wil voorkomen dat je net zoals ik door schade en schande wijs hoeft te worden in de vrouwenliefde en help jou om in sneltreinvaart je ideale liefdesleven te bereiken.  

"de liefde is te mooi om aan het toeval over te laten"

PRAKTISCH

Inhoud coachtraject (maatwerk)

Ik geloof niet in een one-size-fits all traject dat voor iedereen werkt. Elke uitdaging vraagt namelijk om een andere tijdsinvestering. Zo kan ik je in een aantal sessies prima helpen om jouw online flirtvaardigheden te verbeteren. Maar als je bijvoorbeeld wil leren omgaan met bindingsangst hebben we waarschijnlijk wat meer tijd nodig. In een gratis kennismakingscall geef ik aan hoeveel gesprekken ik denk dat we samen nodig hebben voor jouw specifieke vraag. Ik werk met een minimum van 3 sessies, zodat we genoeg tijd hebben om de diepte in te kunnen.

De investering voor 3 sessies inclusief whatsapp support is €249,-. Daarna kun je steeds per 3 sessies bijboeken voor dezelfde prijs, of per losse sessie van €100-.

We spreken elkaar (afhankelijk van jouw voorkeur) via videocall of in een coachruimte op 5 minuten lopen van Utrecht Centraal. Voorafgaand aan het traject vul je een korte vragenlijst in, zodat we tijdens de gesprekken zo snel mogelijk tot de kern kunnen komen.

Meekijken met jouw berichtjes

Als je wil kan ik ook meekijken in je appjes of je datingappgesprekken om je advies te geven over wat je nu het beste kan sturen. Of over hoe je het de volgende keer misschien beter kunt aanpakken 😉

Je kunt via videocall je scherm delen als je whatsapp of de datingapp op je laptop hebt (dit kun je vrij makkelijk installeren) of je stuurt me van te voren even wat screenshots via de app (uiteraard wel geanonimiseerd in verband met privacy). 

Kennismakingscall

Voorafgaand aan jouw traject hebben we een gratis kennismakingscall van 20 minuten. Daarin kun je je situatie uitleggen en kijken we samen of en hoe ik je kan helpen. En uiteraard ook of wij een beetje een match zijn ; )  

Garantie  

Ik ben ervan overtuigd dat ik jou kan helpen aan een fijn liefdesleven. Zo erg zelfs, dat je je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven, een simpel “Ik ben niet tevreden” is genoeg. Geef dit aan na de eerste sessie van het coachingstraject en je krijgt je geld terug.

Dit levert een coachtraject je op:

Dus.. Blijf je vastzitten in jouw liefdespatronen, waarmee je de resultaten kreeg die je altijd kreeg in je liefdesleven? Of kom je in actie om je patronen te doorbreken en het liefdesleven van je dromen te creëren?

REVIEWS

Robin, 43 jaar, Utrecht
De stap naar de coaching van Eline was niet makkelijk. Ik had eerst zelf in te zien dat er dingen niet gingen zoals ik eigenlijk wilde. Vaak is het makkelijker om te zeggen: ach ja, whatever, volgende keer beter of dan maar helemaal niet. Toch? En dan dezelfde patronen herhalen...

Ik viel altijd op onbeschikbare vrouwen. Onbeschikbaar in de breedste zin van het woord!: nog niet uit de kast, al een partner hebben, emotioneel niet beschikbaar, geografisch te ver weg, etc.... daar lag, zo bleek van alles onder. Hoe zat het met mijn grenzen? En met écht vertrouwen hebben in de liefde? Gelukkig zette ik de stap om die spannende vragen te gaan onderzoeken met Eline en daar zal ik mezelf en Eline altijd blij en dankbaar voor zijn! Eline gaf meteen een heel welkom én vrijblijvend gevoel. Ik vond het heel prettig dat Eline ervaring heeft met de vrouwenliefde, dat geeft toch een herkenbaar en veilig gevoel. Al denk ik dat voor iedereen die vastloopt in de liefde gebaat zou zijn bij haar coaching. De coaching was gericht op wat ik zelf anders wilde. En wat ik dan wél wilde, kwam ik door de coaching gaandeweg achter. Een hele mooie, verrassende ontdekkingsreis die ik van te voren niet had kunnen voorspellen.

Eline beweegt oordeelloos mee met wat er speelt én houdt tegelijkertijd een eerlijke spiegel voor. Ik deed dit voor mezelf en Eline had de ervaring en verdieping die nodig was en me hielp. Tussen de coachingsgesprekken door kon ik via whatsapp terecht met vragen en twijfels. Wat heel ondersteunend was in het proces waarin ik van alles tegenkwam over mezelf. De coachingsgesprekken heb ik als heel inzichtelijk ervaren. Ik ben me van heel veel bewust geworden. Daardoor sta ik veel meer open voor wat wél werkt en goed voor me is. Hoe ik mezelf kan zijn in verbinding met een ander in de liefde. Zo gun ik mezelf nu zoveel meer dan voorheen. En ik herken mijn grenzen veel beter en kan daar nu op een prettige manier over communiceren. Dat en nog meer inzichten levert heel veel moois op...Ik ben heel dankbaar voor het coachingstraject van Eline en zou iedereen aanbevelen om met Eline deze sprong in het diepe te wagen! ❤
Saskia, 39 jaar, Arnhem
Ik had eerst wat twijfels om te starten met dit coachtraject want ik vind het wel een grote stap om hiervoor hulp te zoeken. Ik kijk liever of ik het zelf kan, misschien ben ik daarin wat koppig. Maar op een gegeven moment denk ik wel “Er moet iets gebeuren”. Ik werd door iemand doorverwezen naar een hetero datingcoach maar dacht toen “Wat moet ik daarmee?” Jouw kracht is juist dat je vrouw-vrouwcoaching doet. Ik heb de coaching als heel prettig ervaren. Je bent een prettig en open persoon en je kunt je goed inleven. De live sessies waren op een fijne locatie waarbij ik het prettig vond dat je ook dingen uitlegde op de flipover omdat ik nogal visueel ben ingesteld. Je reageert snel via Whatsapp, dat is handig zodat ik snel weer kan reageren in mijn Tindergesprekken. Ik vind het knap hoeveel opties je paraat hebt om leuk te reageren in een Tindergesprek. Door de coaching heb ik nu een leuk profiel en inzicht in hoe je leuke gesprekken kan voeren op Tinder en vooral ook hoe je dat NIET doet, ik was gewend om vooral praktische vragen te sturen. Iedereen die saaie gesprekken op Tinder beu is zou wel wat lesjes van jou kunnen gebruiken.