Vrouwen versieren voor vrouwen logo

Een praktische gids voor een geweldig liefdesleven

Bestel dan mijn boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen”. Daarin word je stap voor stap meegenomen door het hele versierproces en krijg je per onderdeel praktische handvatten met concrete voorbeelden. Zo krijg je een flinke dosis zelfvertrouwen in de vrouwenliefde en word je van “afwachter” een echte initiatiefnemer die zelf een geweldig liefdesleven creëert. Het boek geeft je antwoord op de volgende vragen (en nog veel meer):

Naast praktische tips geeft het boek ook een uitgebreide uitleg over de werking van aantrekkingskracht, zodat je ook snapt waar de tips vandaan komen en ze zo beter kunt toepassen. Daarnaast staan in het boek ook veel anekdotes uit mijn eigen flirt- en datingleven, zodat je kunt lezen wat in de praktijk werkt, of juist niet 😉

En geen zorgen, er valt ook genoeg te lachen. Ik hoor regelmatig van mensen dat ik een
“heerlijke schrijfstijl” heb en dat ze hardop moeten lachen als ze mijn boek lezen.

Waarom ik dit boek schreef 

Na flink wat aanklooien in de vrouwenliefde dacht ik: Ik ga me hier eens in verdiepen. Maar… ik kon maar weinig goede informatie vinden. Ik vond tientallen boeken voor hetero mannen, hetero vrouwen en hetero mannen en vrouwen gezamenlijk. En voor vrouwen zoals ik? Mwoah, een paragraaf in een seksboek hier en een verdwaalde blog daar. Maar geen boek of iets anders substantieels. Uiteindelijk merkte ik dat de boeken voor hetero mannen het beste werkten, omdat ik net als hetero mannen nu eenmaal vrouwen wilde versieren. Ik verslond boeken, blogs en filmpjes gericht op hetero mannen en bracht deze in de praktijk. Gaandeweg kreeg ik steeds meer leuke interacties en dates met vrouwen.

Toch bleef het gebrek aan goede informatie voor vrouwen zoals ik aan me knagen. Waarom? Ten eerste omdat ik steeds werd aangesproken als man waardoor ik me niet aangesproken voelde. Ten tweede gingen de adviezen vaak specifiek over de polariteit tussen mannen en vrouwen. Ten derde waren de tips vaak vrouwonvriendelijk, soms zelf met homofobe grappen. En last but nog least: ik had behoefte aan antwoorden op specifieke vragen als:

Ik merkte een soortgelijke behoefte bij andere vrouwen. Vriendinnen van me die graag een vriendin wilden, maar geen initiatief durfden te nemen, simpelweg omdat ze niet wisten hoe. Zo gaan een hoop mooie kansen verloren in de liefde. Zonde! Het hebben van een fijn liefdesleven is namelijk één van de mooiste dingen die er is. Op een gegeven moment had ik uit mijn eigen datingleven en door middel van mijn flirtdagboek zoveel lessons learned verzameld, dat ik dacht: Hey, ik zou hier best een boek van kunnen maken! Ik vind namelijk dat lesbische/biseksuele/gay/queer/nieuwsgierige vrouwen hun eigen boek verdienen, zodat ze niet zoals ik door schade en schande hoeven te ontdekken wat wel en niet werkt in de wondere wereld van flirten, daten en versieren.

Mijn boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” is in mei 2022 uitgegeven door uitgever Bertram en de Leeuw.

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hoi, ik ben Eline!  

Ik ben 34 en kwam uit de kast toen ik 26 was. In het begin snapte ik he-le-maal niks van vrouwen versieren. Ik stelde me op als hetero: ik wachtte af tot al die leuke vrouwen mij gingen benaderen. Al snel kwam ik erachter dat afwachten niet werkt en dat ik zelf in actie moest komen. Ik had alleen geen idee hoe dat moest omdat ik dat als ex-hetero niet gewend was. Ik klungelde wat aan tot ik er genoeg van had. Ik besloot: Ik ga gewoon goed worden in het versieren van vrouwen.  

Ik verslond boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en flirten en bracht deze jarenlang zo’n beetje elk weekend in de praktijk. In de kroeg, op dates en eigenlijk gewoon overal. Ik noteerde mijn interacties met vrouwen in een flirtdagboek, waar ik ook mijn lessons learned op schreef.  

Uiteindelijk schreef ik het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” dat in 2022 is uitgegeven en volgde ik een opleiding tot datingcoach. Ik wil voorkomen dat je net zoals ik door schade en schande wijs hoeft te worden in de vrouwenliefde en help jou om in sneltreinvaart je ideale liefdesleven te bereiken.  

reacties op mijn boek