Vrouwen versieren voor vrouwen logo

SOS-sessie - voor al jouw urgente liefdesvragen

Je zit in een specifieke situatie in je liefdesleven en weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt aanpakken. Er bestaat een kans dat als je NU geen actie onderneemt, je wellicht een mooie kans in je liefdesleven voorbij laat gaan. Bijvoorbeeld:

Dan kan je natuurlijk zelf proberen om in actie te komen, met het risico dat je nét de verkeerde move maakt en je kansen bij deze leuke vrouw helaas zijn verkeken. Believe me, I have been there. Vaak genoeg..

Of je plant een SOS-sessie in met mij. Dat is een gesprek van 45 minuten waarin ik je praktisch advies over jouw situatie geef waarmee je direct vol zelfvertrouwen aan de slag kunt. Ik heb zo’n beetje alle mogelijke situaties in de vrouwenliefde al eens meegemaakt en help je vanuit mijn ervaring graag op weg.

NB: Is je situatie wat complexer of wil je echt een doorbraak in je liefdesleven? Boek dan een coachingstraject

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hoi, ik ben Eline!  

Ik ben 34 en kwam uit de kast toen ik 26 was. In het begin snapte ik he-le-maal niks van vrouwen versieren. Ik stelde me op als hetero: ik wachtte af tot al die leuke vrouwen mij gingen benaderen. Al snel kwam ik erachter dat afwachten niet werkt en dat ik zelf in actie moest komen. Ik had alleen geen idee hoe dat moest omdat ik dat als ex-hetero niet gewend was. Ik klungelde wat aan tot ik er genoeg van had. Ik besloot: Ik ga gewoon goed worden in het versieren van vrouwen.  

Ik verslond boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en flirten en bracht deze jarenlang zo’n beetje elk weekend in de praktijk. In de kroeg, op dates en eigenlijk gewoon overal. Ik noteerde mijn interacties met vrouwen in een flirtdagboek, waar ik ook mijn lessons learned op schreef.  

Uiteindelijk schreef ik het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” dat in 2022 is uitgegeven en volgde ik een opleiding tot datingcoach. Ik wil voorkomen dat je net zoals ik door schade en schande wijs hoeft te worden in de vrouwenliefde en help jou om in sneltreinvaart je ideale liefdesleven te bereiken.  

"Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg"

PRAKTISCH

De SOS-sessie vindt plaats via videocall. Voorafgaand aan het gesprek vul je een korte vragenlijst in, zodat we tijdens het gesprek zo snel mogelijk tot de kern kunnen komen. Een gesprek duurt 45 minuten, de investering is € 49,-.  

Als je wil kan ik ook meekijken in je appjes of je datingappgesprekken om je advies te geven over wat je nu het beste kan sturen. Of over hoe je het de volgende keer misschien beter kunt aanpakken. Je kunt via videocall je scherm delen als je whatsapp of de datingapp op je laptop hebt (dit kun je vrij makkelijk installeren) of je stuurt me van te voren even wat screenshots via de app (uiteraard wel geanonimiseerd in verband met privacy).

Dit levert een SOS-sessie je op:

Dus, wat ga je doen? Loop je het risico dat je die mooie kans voorbij laat gaan of schakel je laagdrempelig hulp in van een expert zodat je vol zelfvertrouwen die mooie kans kunt pakken?

Testimonials