Vrouwen versieren voor vrouwen logo

IN DE MEDIA

NPO radio 1 – Radio Interview

“Eline Zegers schreef een boek voor vrouwen om vrouwen te versieren. Iets waar ze zelf ook wel behoefte aan had gehad. Bij ons vertelt ze hoe haar dagboek vol dateleed een gids voor flirten werd.”

COSMOPOLITAN - Interview

“Eline Zegers weet precies hoe je als vrouw een andere vrouw moet versieren. Haar boek ‘Vrouwen versieren voor vrouwen’ bevat het versierproces van A tót Z!”

Algemeen Dagblad
Interview + Fotoshoot

“Welke tekst zet ik op mijn datingprofiel? Hoe scoor ik een telefoonnummer? En wat moet ik doen tijdens het eerste afspraakje? Voor lesbische dames is het soms moeilijk om de weg te vinden op de relatiemarkt. Daarom schreef Eline Zegers het boek Vrouwen versieren voor vrouwen. Dit is de handleiding die ze zelf graag had willen lezen na haar coming-out. “

De Telegraaf – Interview

‘Eline (34) kwam op haar 26ste uit de kast: ’Ik wilde er honderd procent zeker van zijn’’

Zij aan Zij – Interview

De belangrijkste les in het leven is dat bijna alles te leren valt,’ vertelt Eline Zegers (1988), schrijfster van het boek Vrouwen Versieren Voor Vrouwen . Hoe werkt aantrekking? Hoe werkt daten? Hoe zit het met de liefde? Eline verslond boeken, blogs en filmpjes over het fenomeen aantrekkingskracht. Inmiddels is zij ervaringsdeskundige in flirten, daten en versieren en geeft ze individuele datingcoaching

De Brabantse Potcast – Interview

Anja en Jolanda krijgen in de Potcast vandaag een masterclass over ‘Vrouwen versieren voor vrouwen’. Eline Zegers heeft er een boek over geschreven en geeft de twee Brabantse dames er vandaag les in. Zij beschrijft in haar boek hoe vrouwen beter kunnen flirten, versieren en daten met vrouwen. Het hele versierproces is zelfs tot in detail uitgeschreven. Luister je mee met het lesje dat de Brabantse potten daarin krijgen?”

& C – Artikel: Vrouwen versieren door vrouwen: 7 tips van een ervaringsdeskundige

Als vrouw je interesse kenbaar maken in een andere vrouw kan knap lastig zijn: want valt ze wel op vrouwen? En zo ja, hoe kom je daar in vredesnaam achter? In zo’n situatie zijn een stel goede tips best wenselijk. En wie kan die nou beter geven dan ervaringsdeskundige en auteur van het boek Vrouwen Versieren Voor Vrouwen Eline Zegers?

Brabants Dagblad – Interview

“Als vrouw een vrouw versieren. Dat schijnt nog niet zo makkelijk te zijn, want vrouwen zijn nogal afwachtend, zo stelt Eline Zegers (34) in haar boek ‘Vrouwen versieren voor vrouwen’. Zaterdag geeft ze een workshop vol tips en trucs voor de zoekende lesbienne.”

Vlam Magazine – Artikel

“Het boek is min of meer toevallig ontstaan. Eline: “Toen ik op mijn 26e uit de kast kwam kon ik niet wachten om eindelijk mijn seksualiteit tot uiting te brengen en leuke vrouwen te gaan ontmoeten. Vol verwachting liep ik een aantal keer de gay bar in. Maar helaas, ik werd maar niet benaderd door de leuke vrouwen die daar waren! Ik snapte er niks van, wat was er mis met mij? Ik klungelde wat aan en voelde me onzeker. Na een tijdje dacht ik: ik ga me hier eens in verdiepen! Ik ga gewoon goed worden in het benaderen van een vrouw.”

Omroep Tilburg – Interview voor Roze Maandag

“Er komt iemand in een hele mooie jurk voorbij hier. In alle regenboogkleuren. Eline komt net van de kermis af. Eline heeft een boek uit en schuift aan in de uitzending vanwege het thema van vandaag”. Kijk vanaf 1:10:35.

Omroep Brabant – Interview

“Eline heeft een handboek geschreven. Flirten kan op verschillende manieren maar je moet het ook wel doen natuurlijk. Een vrouw versieren is nog niet zo makkelijk”. Luister vanaf 13 min 40.

Viva – Interview + Fotoshoot voor de coming-out day

“Achteraf gezien vond ik mijn gymlerares op mijn zestiende al aantrekkelijk. Ik heb meerdere vriendjes gehad maar halverwege de twintig vond ik vrouwen steeds interessanter. Ik ben toen met vrouwen gaan daten en wist het daardoor zeker. Gelukkig reageerde mijn omgeving heel relaxed op mijn coming-out. Mijn allereerste vriendje bleek ook gay, we gaan nu geregeld samen naar de gay bar.