Vrouwen versieren voor vrouwen logo

Workshops & lezingen

Ik vind het superleuk om workshops en lezingen te geven over flirten, daten en versieren. Niet alleen omdat dit nou eenmaal de leukste onderwerpen op aarde zijn, maar ook omdat ik een passie heb voor trainingen geven. Ik vind het superleuk om voor een groep te staan, mensen te enthousiasmeren en in korte tijd nieuwe dingen te leren. Dat is één van de reden dat ik een trainersopleiding heb gevolgd (NOBTRA gecertificeerd) en bijvoorbeeld ook een opleiding tot skileraar heb gedaan.

Type lezingen en workshops

Ik geef lezingen en workshops over flirten, daten en versieren. Daartoe heb ik een aantal standaard workshops ontwikkeld die ik zo kan geven. Ik kan daarnaast uiteraard ook workshops op maat creeeren, aangepast aan jouw specifieke behoeften en interesses. Ik ben gespecialiseerd in workshops voor vrouwen die op vrouwen vallen maar geef ook workshops aan bijvoorbeeld hetero mannen.

Naast workshops die direct over flirten en daten gaan geef ik ook workshops die daar indirect mee te maken hebben, zoals workshops “daten en solliciteren” of “falen met plezier (improvisatietheater)”. Mijn workshops zijn altijd interactief en met de nodige dosis humor.

PRAKTISCH

De workshops hebben een minimale duur van een half uur (voor lezingen) of een uur (voor workshops).
Neem gerust contact met mij en ik denk graag vrijblijvend met je mee.
Voor non-profitorganisaties en scholen hanteer ik lagere tarieven.

Dit vonden anderen van mijn workshops en lezingen:

Workshop daten en flirten aan studenten van Hogeschool Windesheim
Op Paarse Vrijdag heeft Eline bij ons op school een workshop daten en flirten gegeven voor studenten. Zij heeft de studenten uitgedaagd door in tweetallen aan de slag te gaan. Zodoende konden ze gelijk oefenen wat het makkelijker maakt om de do’s en don’ts te onthouden. Het is Eline gelukt om een veilige setting te creëren en de workshop persoonlijk, met humor en realistische voorbeelden in te vullen. Er ontstonden boeiende vragen en interessante gesprekken. De studenten hebben genoten!

Anika Nix, Programmamedewerker Diversiteit & Inclusie
Paarse-Vrijdaglezing inclusief versiertips, in de aula van het Jordan Montessori Lyceum in Zeist
"Op Paarse Vrijdag was schrijfster en datingcoach Eline Zegers te gast op het Jordan Montessori Lyceum om leerlingen (hij/zij/hen) versiertips te geven. Eline vertelde tijdens haar lezing, waarbij ze echt in gesprek ging met onze leerlingen, onder andere hoe zij uit de kast kwam, hoe moeilijk het in het begin was om op een vrouw af te stappen en dat zij ook weleens een blauwtje liep. De versiertips van Eline werden door de leerlingen met enthousiasme ontvangen en zorgden zo nu en dan ook voor gegniffel in de zaal. Mooi om te zien hoe de openhartigheid van Eline ervoor zorgde dat leerlingen zich ook vrij voelden hun verhaal te doen."

Geert Looyschelder, rector Jordan Montessori Lyceum
Workshop flirten in lesbische kroeg Bar Buka (Amsterdam)
Ik bezocht 15 juni de boekpresentatie en workshop in Bar Buka. De 34-jarige Utrechtse presenteerde het boek met flair aan een zeer divers samengesteld groepje lesbische dames. De interactieve workshop werkte wonderbaarlijk goed. Hoe spreek je een leuke vrouw aan, die met een haar vriendinnen in een gesloten cirkeltje staat? En, wat zeg je dan? De voornaamste tip die ik eruit gehaald heb is, het maakt niets uit wat je zegt, áls je maar actie onderneemt. Maak oogcontact, zeg hoi, en doe dat zo vaak mogelijk.

Janneke Vorst, voorzitter gay boekenclub Pink West
Workshop daten voor biculturele queer jongeren
Leuke workshop, afgestemd om de doelgroep! Veel interactie met de deelnemers en het uitwisselen van ervaringen. Hierbij werd er ingegaan op de persoonlijke situaties van de deelnemers waardoor het een veilige sfeer creëerde waar ieder zich op zijn gemak voelde.

Kevin Raemakers, organisator