Vrouwen versieren voor vrouwen logo

Aanbod

Zie hieronder mijn aanbod.

SOS-sessie

Je zit in een specifieke situatie in je liefdesleven en weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt aanpakken. Er bestaat een kans dat als je NU geen actie onderneemt, je wellicht een mooie kans in je liefdesleven voorbij laat gaan.

Dan kan je natuurlijk zelf proberen om in actie te komen, met het risico dat je nét de verkeerde move maakt en je kansen bij deze leuke vrouw helaas zijn verkeken. Believe me, I have been there. Vaak genoeg.. Of je plant een SOS-sessie in met mij, waarin ik je praktisch advies over jouw situatie geef waarmee je direct vol zelfvertrouwen aan de slag kunt.

CoachTraject

In een coachingstraject onderzoeken we samen welke obstakels (bewust en onbewust) jou in de weg zitten en zorgen we ervoor dat je meer grip krijgt op je liefdesleven. We bekijken welke belemmerende gedachten en acties je tot nu toe hebben tegengehouden en hoe je op een leuke en positieve wijze in actie kunt komen om jouw het liefdesleven te krijgen waar je naar verlangt.

mijn boek

Bestel dan het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen”. Daarin word je stap voor stap meegenomen door het hele versierproces en krijg je per onderdeel praktische handvatten met concrete voorbeelden. Zo krijg je een flinke dosis zelfvertrouwen in de vrouwenliefde en word je van “afwachter” een echte initiatiefnemer die zelf een geweldig liefdesleven creëert
vrouwen versieren voor vrouwen

WORKSHOPS & LEZINGEN

Ik vind het superleuk om workshops en lezingen te geven over flirten, daten en versieren. Niet alleen omdat dit nou eenmaal de leukste onderwerpen op aarde zijn, maar ook omdat ik een passie heb voor trainingen geven. Ik vind het superleuk om voor een groep te staan, mensen te enthousiasmeren en in korte tijd nieuwe dingen te leren. Dat is één van de reden dat ik een trainersopleiding heb gevolgd (NOBTRA gecertificeerd) en bijvoorbeeld ook een opleiding tot skileraar heb gedaan.