Vrouwen versieren voor vrouwen logo

Wil jij meer succes en zelfvertrouwen in de vrouwenliefde?

Ik help vrouwen die (ook) op vrouwen vallen om het liefdesleven van hun dromen te krijgen, via het verbeteren van hun flirt-, date- en versiervaardigheden.
Stop met afwachten, want dat werkt niet in de vrouwenliefde…

… en download mijn gratis e-book “5 gouden tips voor meer succes in de vrouwenliefde”

Eline Zegers

Hoi, ik ben eline!

Ik ben 34 en kwam uit de kast toen ik 26 was. In het begin snapte ik he-le-maal niks van vrouwen versieren.  Ik stelde me op als hetero: ik wachtte af tot al die leuke vrouwen mij gingen benaderen. Al snel kwam ik erachter dat afwachten niet werkt en dat ik zelf in actie moest komen. Ik had alleen geen idee hoe dat moest omdat ik dat als ex-hetero niet gewend was. Ik klungelde wat aan tot ik er genoeg van had. Ik besloot: Ik ga gewoon goed worden in het versieren van vrouwen.  

Ik verslond boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en flirten en bracht deze jarenlang zo’n beetje elk weekend in de praktijk. In de kroeg, op dates en eigenlijk gewoon overal. Ik noteerde mijn interacties met vrouwen in een flirtdagboek, waar ik ook mijn lessons learned op schreef. 

Uiteindelijk schreef ik het boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” dat in 2022 is uitgegeven en volgde ik een opleiding tot datingcoach. Ik wil voorkomen dat je net zoals ik door schade en schande wijs hoeft te worden in de vrouwenliefde en help jou om in sneltreinvaart je ideale liefdesleven te bereiken